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Recipes from the Aveyron

Husson René
Date de parution 02/07/2010
EAN: 9782912690227
Disponibilité Disponible chez l'éditeur
Welcome to the country of aligot, stuffed cabbage, estofinade, farçous, chicken with onions, savory lamb tart, to the country of roquefort, laguiole, flaune, fouace, rissoles, walnut tart, squash tart … You’ve guessed it ! The Aveyron, the land of go... Voir la description complète
Nom d'attributValeur d'attribut
Common books attribute
ÉditeurFLEURINES
Nombre de pages208
Langue du livreFrançais
AuteurHusson René
FormatPaperback / softback
Type de produitLivre
Date de parution02/07/2010
Poids350 g
Dimensions (épaisseur x largeur x hauteur)1,80 x 15,50 x 22,00 cm
Welcome to the country of aligot, stuffed cabbage, estofinade, farçous, chicken with onions, savory lamb tart, to the country of roquefort, laguiole, flaune, fouace, rissoles, walnut tart, squash tart … You’ve guessed it ! The Aveyron, the land of good eating !200 simple, authentic recipes made with natural ingredients, from many a family’s treasured lore, uncovered in the heart of the Aveyron, await your place at the table !