Traitement en cours...
Fermer la notification

Le saviez-vous ?

SIDE a travaillé avec ses fournisseurs pour rendre ses colis respectueux de l'environnement.
Fini le plastique !
Le ruban adhésif qui sécurise la fermeture de nos colis et les chips de calage qui immobilisent les livres dans les cartons sont en matériaux recyclables et biodégradables.

Afficher la notification

Dealing with food law in Europe - A practical approach, including a Belgian perspective

Mahy Aude, Vrydaghs Christian
Date de parution 16/03/2023
EAN: 9782802772453
Disponibilité Disponible chez l'éditeur
The first book in Belgium about food law in its entirety which deciphers European food law and illustrates it with concrete applications. For the first time in Belgium, a book t... Voir la description complète
Nom d'attributValeur d'attribut
Common books attribute
ÉditeurBRUYLANT
Nombre de pages-
Langue du livreFrançais
AuteurMahy Aude, Vrydaghs Christian
FormatPaperback / softback
Type de produitLivre
Date de parution16/03/2023
Poids904 g
Dimensions (épaisseur x largeur x hauteur)3,30 x 16,30 x 24,30 cm
The first book in Belgium about food law in its entirety which deciphers European food law and illustrates it with concrete applications. For the first time in Belgium, a book that addresses the subject of food law in its entirety. It aims to decipher European food law and illustrate it with concrete applications. A special perspective on how the regulations are implemented and enforced in Belgium is also included.