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Sustainable food systems for food security

Barczak Aleksandra, Zakhia-Rozis Nadine, Thomas Alban, Alpha Arlène, Thomas Alban, Hainzelin Étienne
Date de parution 06/07/2022
EAN: 9782759235759
Disponibilité Disponible chez l'éditeur
Food and nutritional security refers to the challenge of providing sustainable, healthy and accessible food to all people. From 2014 to 2020, CIRAD and INRAE led an ambitious interdisciplinary flagship programme on the transitions for global food se... Voir la description complète
Nom d'attributValeur d'attribut
Common books attribute
ÉditeurQUAE
Nombre de pages220
Langue du livreAnglais
AuteurBarczak Aleksandra, Zakhia-Rozis Nadine, Thomas Alban, Alpha Arlène, Thomas Alban, Hainzelin Étienne
FormatPaperback / softback
Type de produitLivre
Date de parution06/07/2022
Poids506 g
Dimensions (épaisseur x largeur x hauteur)1,20 x 15,80 x 24,00 cm
Need for combination of local and global approaches
Food and nutritional security refers to the challenge of providing sustainable, healthy and accessible food to all people. From 2014 to 2020, CIRAD and INRAE led an ambitious interdisciplinary flagship programme on the transitions for global food security called GloFoodS.This book explores issues such as food system governance, balance and discrepancies between agricultural supply and food needs, the role of innovations in providing high-quality foods and promoting resilient value chains, and the role of local resource management in achieving food security.