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Public policies and food systems in Latin America

Guéneau Stéphane, Le Coq Jean-François, Niederle Paulo, Grisa Catia
Date de parution 24/03/2022
EAN: 9782759235353
Disponibilité Disponible chez l'éditeur
Solving the problem of hunger and malnutrition, producing and guaranteeing access to healthy food, preserving the environment, valuing local cultures and ensuring citizen participation are some of the challenges that permeate the dynamics of food sys... Voir la description complète
Nom d'attributValeur d'attribut
Common books attribute
ÉditeurQUAE
Nombre de pages446
Langue du livreAnglais
AuteurGuéneau Stéphane, Le Coq Jean-François, Niederle Paulo, Grisa Catia
FormatPaperback / softback
Type de produitLivre
Date de parution24/03/2022
Poids1 g
Dimensions (épaisseur x largeur x hauteur)2,30 x 15,80 x 23,80 cm
Solving the problem of hunger and malnutrition, producing and guaranteeing access to healthy food, preserving the environment, valuing local cultures and ensuring citizen participation are some of the challenges that permeate the dynamics of food systems. From different scales and perspectives of analysis, the book addresses the role of Latin American public policies and actions in the configuration of healthy and sustainable food systems.