Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Ma cuisine antillaise

LERICHE Jean-Rony
Publication date 26/07/2018
EAN: 9791094608043
Availability Available from publisher
Découvrez Jean-Rony Leriche et réalisez ses 40 recettes coup de cœur, les incontournables de la tradition antillaise, avec la touche gastronomique du chef maitre restaurateur, reconnu par le Gault & Millau, également professeur de cuisine. Veloute de... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherBRIGITTE EVENO
Page Count96
LanguageNo language content
AuthorLERICHE Jean-Rony
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date26/07/2018
Weight6 g
Dimensions (thickness x width x height)1.20 x 19.50 x 23.00 cm
Découvrez Jean-Rony Leriche et réalisez ses 40 recettes coup de cœur, les incontournables de la tradition antillaise, avec la touche gastronomique du chef maitre restaurateur, reconnu par le Gault & Millau, également professeur de cuisine. Veloute de Giraumon, Acras, Chiquetaille de Morue, Ouassous Flambes, féroce d'avocat et tourments d’amour… et bien sûr planteur ou chaudeau. Un voyage riche en saveurs tropicales.