Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

De l'Auxois au Morvan, la cuisine d'une bourguignonne

Gobled Florence, Loup bleu Editions du
Publication date 09/05/2014
EAN: 9791090981003
Availability Available from publisher
Basées sur des ingrédients fréquemment utilisés en Bourgogne, ce livre vous offre des recettes simples, originales ou traditionnelles de la cuisine bourguignonne.Le graphisme, gai et coloré est particulièrement apprécié par les jeunes ados qui se fer... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherBOOKS ON DEMAND
Page Count60
Languagefr
AuthorGobled Florence, Loup bleu Editions du
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date09/05/2014
Weight111 g
Dimensions (thickness x width x height)0.40 x 15.50 x 22.00 cm
Basées sur des ingrédients fréquemment utilisés en Bourgogne, ce livre vous offre des recettes simples, originales ou traditionnelles de la cuisine bourguignonne.Le graphisme, gai et coloré est particulièrement apprécié par les jeunes ados qui se feront une joie de participer à l'élaboration du repas...