Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Pasticceria Simona

Pasticceria Simona
Publication date 16/10/2025
EAN: 9791032311240
Availability Not yet published: 16/10/2025
Les recettes de la première vraie pâtisserie italienne à Paris !40 recettes pour découvrir les secrets de fabrications des desserts italiens emblématiques tels que le tiramisù bien sûr, les cannoli, la cassata, le maritozzo - cette brioche ultra gour... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherMARIE-CLAIRE
Page Count128
Languagefr
AuthorPasticceria Simona
FormatBook
Product typeBook
Publication date16/10/2025
Weight832 g
Dimensions (thickness x width x height)2.30 x 20.50 x 24.70 cm
40 recettes italiennes emblématiques du chef Francesco Vescio
Les recettes de la première vraie pâtisserie italienne à Paris !40 recettes pour découvrir les secrets de fabrications des desserts italiens emblématiques tels que le tiramisù bien sûr, les cannoli, la cassata, le maritozzo - cette brioche ultra gourmande fourrée à la crème fouettée, sans oublier l’incontournable panettone ! Un délicieux voyage culinaire en Italie, pour les gourmands en quête de nouvelles inspirations.