Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

How to cook french cuisine

Soucail Julie
Publication date 10/03/2016
EAN: 9791030100969
Availability Out of Print
Les best de la cuisine française dans un livre en version anglaise 50 recettes traditionnelles de la brasserie française enfin réunies dans un ouvrage en langue anglaise destiné... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherTANA
Page Count107
Languagefr
AuthorSoucail Julie
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date10/03/2016
Weight296 g
Dimensions (thickness x width x height)1.40 x 15.40 x 19.20 cm
Les best de la cuisine française dans un livre en version anglaise 50 recettes traditionnelles de la brasserie française enfin réunies dans un ouvrage en langue anglaise destiné à tous les touristes désireux de rapporter un souvenir chez eux ! Tarte tatin, bœuf bourguignon, escargots, œufs en meurette, blanquette de veau : tous les grands classiques de la cuisine bourgeoise enfin réunis dans un ouvrage !