Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Cuisinons les bons sens

et ALDEBERT BIGOU
Publication date 15/10/2010
EAN: 9782953793505
Availability Available from publisher
Pour cuisiner simple et bon avec les produits locaux et de saison. Des recettes faciles à mettre en oeuvre, des astuces, des informations sur les produits, qualités et utilisations, les producteurs. Par une chef cuisinier et une potagère en chef !
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherPIEDS HERBE
Page Count90
Languagefr
Authoret ALDEBERT BIGOU
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date15/10/2010
Weight300 g
Dimensions (thickness x width x height)1.00 x 21.00 x 21.00 cm
Pour cuisiner simple et bon avec les produits locaux et de saison. Des recettes faciles à mettre en oeuvre, des astuces, des informations sur les produits, qualités et utilisations, les producteurs. Par une chef cuisinier et une potagère en chef !