Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Ces étonnants aliments végétaux fermentés et lacto-fermentés

Labbé Max
Publication date 26/10/2006
EAN: 9782951682856
Availability Out of Print
Choux rouges, ou blancs, choux-fleurs, navets, carottes, céleri, concombres, cornichons, oignons, maïs sucré, racines de persil, poivrons, tomates, haricots verts, pommes sont ainsi préparés pour la joie de toute la famille. L'auteur indique les outi... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherMAX LABBE
Page Count134
Languagefr
AuthorLabbé Max
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date26/10/2006
Weight183 g
Dimensions (thickness x width x height)0.80 x 14.50 x 20.70 cm
Choux rouges, ou blancs, choux-fleurs, navets, carottes, céleri, concombres, cornichons, oignons, maïs sucré, racines de persil, poivrons, tomates, haricots verts, pommes sont ainsi préparés pour la joie de toute la famille. L'auteur indique les outils les plus nobles permettant la mise en route du processus fermentaire dans les meilleures conditions qui soient.