Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

CUISINE CORSE ET MÉDITERRANÉENNE : La châtaigne

COLLECTIF OUVRAGE
Publication date 17/11/2011
EAN: 9782916973739
Availability Out of Print
Premier livre de la nouvelle collection des petits carrés, dédié à la cuisine corse à la châtaigne. En plus des recettes traditionnelles, on y retrouve des références sur la culture de la châtaigne et son histoire dans les traditions corses. À savour... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherCLEMENTINE
Page Count64
Languagefr
AuthorCOLLECTIF OUVRAGE
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date17/11/2011
Weight146 g
Dimensions (thickness x width x height)1.00 x 13.00 x 13.00 cm
Premier livre de la nouvelle collection des petits carrés, dédié à la cuisine corse à la châtaigne. En plus des recettes traditionnelles, on y retrouve des références sur la culture de la châtaigne et son histoire dans les traditions corses. À savourer tout au long de l'année, avec des recettes aussi originales que savoureuses.Photographies de François BalestriereCoordination des recettes Marie Castelli