Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Spécialités salées d'Alsace

Roeckel Didier
Publication date 25/03/2012
EAN: 9782915626926
Availability Available from publisher
Tout le monde pense à l’incontournable choucroute, mais bien d’autres spécialités enrichissent le patrimoine gastronomique alsacien.Retrouvez dans cet ouvrage le meilleur des recettes salées d’Alsace : baeckeoffe, bretzel, tarte flambée et bien d’aut... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherID
Page Count88
Languagefr
AuthorRoeckel Didier
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date25/03/2012
Weight320 g
Dimensions (thickness x width x height)0.60 x 16.50 x 24.00 cm
Tout le monde pense à l’incontournable choucroute, mais bien d’autres spécialités enrichissent le patrimoine gastronomique alsacien.Retrouvez dans cet ouvrage le meilleur des recettes salées d’Alsace : baeckeoffe, bretzel, tarte flambée et bien d’autres plats moins réputés mais tout aussi savoureux...Existe en Français, Allemand et Anglais.