Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Dictionnaire des termes de cuisine Français-Anglais / Anglais-Français

Goursau Henri
Publication date 04/02/2016
EAN: 9782904105500
Availability Available from publisher
Cet ouvrage de terminologie culinaire regroupe les traductions du français vers l’anglais et de l’anglais vers le français de plus de 3000 mots de l'univers gastronomique.Découvrez tous les termes de cuisine, des cartes et menus et des produits alime... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherHENRI GOURSAU
Page Count52
Languagefr
AuthorGoursau Henri
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date04/02/2016
Weight150 g
Dimensions (thickness x width x height)1.50 x 11.00 x 17.50 cm
Cet ouvrage de terminologie culinaire regroupe les traductions du français vers l’anglais et de l’anglais vers le français de plus de 3000 mots de l'univers gastronomique.Découvrez tous les termes de cuisine, des cartes et menus et des produits alimentaires et leurs traductions.