Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Pizza pop-up - Les secrets et l'histoire de la vraie pizza Napolitaine

Hawcock David, Gregory Pauline, Levy-Gastaud Baptiste, Associazione Verace Pizza Napoletana
Publication date 13/03/2025
EAN: 9782889573783
Availability Available from publisher
?Où et quand la pizza est-elle née ? Quels sont les ingrédients nécessaires à sa fabrication ? Où et quand la pizza est-elle née ? Quels sont les ingrédients nécessaires à sa fa... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherNUINUI JEUNESSE
Page Count20
Languagefr
AuthorHawcock David, Gregory Pauline, Levy-Gastaud Baptiste, Associazione Verace Pizza Napoletana
FormatBook
Product typeBook
Publication date13/03/2025
Weight474 g
Dimensions (thickness x width x height)2.30 x 22.50 x 22.50 cm
?Où et quand la pizza est-elle née ? Quels sont les ingrédients nécessaires à sa fabrication ? Où et quand la pizza est-elle née ? Quels sont les ingrédients nécessaires à sa fabrication ? Vous trouverez les réponses dans ce livre coloré avec 8 pop-up amusants, qui illustre les curiosités, l'histoire et les ingrédients qui caractérisent le plat emblématique de l'Italie, connu et aimé dans le monde entier ! En collaboration avec l'Association de la Pizza Verace Napoletana