Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

French cooking

Perrin-Chattard Brigitte, Perrin-Chattard Jean-Pierre, Caldwell Angela
Publication date 15/10/2003
EAN: 9782877477444
Availability Out of Print
Découvrez dans cet ouvrage les dates et chiffres clés de Versailles, commune française, chef-lieu du département des Yvelines dans la région Île-de-France, mondialement connue pour son château ainsi que pour ses jardins, sites classés sous l’égide de... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherGISSEROT
Page Count-
Languagefr
AuthorPerrin-Chattard Brigitte, Perrin-Chattard Jean-Pierre, Caldwell Angela
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date15/10/2003
Weight100 g
Dimensions (thickness x width x height)-
Découvrez dans cet ouvrage les dates et chiffres clés de Versailles, commune française, chef-lieu du département des Yvelines dans la région Île-de-France, mondialement connue pour son château ainsi que pour ses jardins, sites classés sous l’égide de l'UNESCO dans la liste du patrimoine mondial de l’humanité.