Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Stabilité des espèces Enquête interdisciplinaire

PERE NGUYEN-O
Publication date 30/04/2014
EAN: 9782866795559
Availability Available from publisher
La haute pâtisserie rendue accessible au grand public grâce à des pas à pas précis.Des recettes de base :pâtes, crèmes, sirop, glaçage, meringues, génoises…et des classiques revisités par William Curley :Eclaires matchaTartelettes pralinées au yuzu D... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherJUBILE
Page Count-
Languagefr
AuthorPERE NGUYEN-O
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date30/04/2014
Weight430 g
Dimensions (thickness x width x height)2.50 x 14.00 x 20.50 cm
La haute pâtisserie rendue accessible au grand public grâce à des pas à pas précis.Des recettes de base :pâtes, crèmes, sirop, glaçage, meringues, génoises…et des classiques revisités par William Curley :Eclaires matchaTartelettes pralinées au yuzu Dôme thé vert et azukiRiz au lait à la rhubarbe et fleurs de sureauDacquoise café et noix