Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Encyclopédie de la pâtisserie (et confiserie) française (poche)

ZEGIERMAN F.
Publication date 24/10/2014
EAN: 9782862536293
Availability No availability information
Notre pâtisserie nationale scintille de monuments régionaux (kugelhopf alsacien, far breton, gâteau basque), de crêpes, de flans, de galettes, de gaufres. Elle brille par ses géniales erreurs (tartes Tatin, manqué) et ses emprunts à quelques oeuvres ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherBONNETON
Page Count384
Languagefr
AuthorZEGIERMAN F.
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date24/10/2014
Weight300 g
Dimensions (thickness x width x height)2.90 x 11.00 x 16.90 cm
Notre pâtisserie nationale scintille de monuments régionaux (kugelhopf alsacien, far breton, gâteau basque), de crêpes, de flans, de galettes, de gaufres. Elle brille par ses géniales erreurs (tartes Tatin, manqué) et ses emprunts à quelques oeuvres d'art étrangères (strudel, gâteau à la broche).La France regorge aussi de friandises, nougats, bonbons, caramels.Laissez-vous guider pour un voyage en douceurs.