Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Le guide de la cuisine à bord

Meffre Michèle
Publication date 19/06/2014
EAN: 9782857259053
Availability Missing temporarily
Ce guide propose à la fois toutes les idées les plus astucieuses pour aménager une cuisine de bateau idéale, et une multitude d'idées de recettes généreuses à réaliser à bord pour ravir tout l'équipage. Un indispensable !
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherVAGNON
Page Count280
Languagefr
AuthorMeffre Michèle
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date19/06/2014
Weight540 g
Dimensions (thickness x width x height)1.40 x 16.00 x 24.00 cm
Et vogue la cambuse !
Ce guide propose à la fois toutes les idées les plus astucieuses pour aménager une cuisine de bateau idéale, et une multitude d'idées de recettes généreuses à réaliser à bord pour ravir tout l'équipage. Un indispensable !