Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Alain Ducasse's culinary encyclopedia

Ducasse Alain, Piège Jean-François, Ogheard Patrick, Witz Benoît, Revel Jean-François, Elena Didier, Cerutti Franck, Loire Didier
Publication date 01/11/2004
EAN: 9782848440002
Availability Out of Print
Enfin le Grand Livre de Cuisine disponible en anglais !Le livre est organisé par ordre alphabétique des produits, suivi : - des recettes de bases - d'une table des matières - d'un tableau quantitatif - d'un tableau des saisons - d'un index
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherDUCASSE EDITION
Page Count1079
Languagefr
AuthorDucasse Alain, Piège Jean-François, Ogheard Patrick, Witz Benoît, Revel Jean-François, Elena Didier, Cerutti Franck, Loire Didier
FormatHardback
Product typeBook
Publication date01/11/2004
Weight5420 g
Dimensions (thickness x width x height)7.80 x 24.50 x 30.80 cm
Enfin le Grand Livre de Cuisine disponible en anglais !Le livre est organisé par ordre alphabétique des produits, suivi : - des recettes de bases - d'une table des matières - d'un tableau quantitatif - d'un tableau des saisons - d'un index