Treatment in progress...
Close notification

A complete power breakdown on our premises...

is forcing us to close our warehouse and office all day this Monday November 24th. 
Our customer service can still read your emails.

Display notification

Alain Ducasse's culinary encyclopedia

Ducasse Alain, Piège Jean-François, Ogheard Patrick, Witz Benoît, Revel Jean-François, Elena Didier, Cerutti Franck, Loire Didier
Publication date 01/11/2004
EAN: 9782848440002
Availability Out of Print
Enfin le Grand Livre de Cuisine disponible en anglais !Le livre est organisé par ordre alphabétique des produits, suivi : - des recettes de bases - d'une table des matières - d'un tableau quantitatif - d'un tableau des saisons - d'un index
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherDUCASSE EDITION
Page Count1079
Languagefr
AuthorDucasse Alain, Piège Jean-François, Ogheard Patrick, Witz Benoît, Revel Jean-François, Elena Didier, Cerutti Franck, Loire Didier
FormatHardback
Product typeBook
Publication date01/11/2004
Weight5420 g
Dimensions (thickness x width x height)7.80 x 24.50 x 30.80 cm
Enfin le Grand Livre de Cuisine disponible en anglais !Le livre est organisé par ordre alphabétique des produits, suivi : - des recettes de bases - d'une table des matières - d'un tableau quantitatif - d'un tableau des saisons - d'un index