Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

La bonne cuisine bretonne

Boudou Jean-Marc
Publication date 12/06/2007
EAN: 9782847991567
Availability Available from publisher
Cet ouvrage propose une sélection de 63 recettes régionales et familiales aussi faciles à réaliser que savoureuses. Le tout est agrémenté de conseils et anecdotes et magifiquement illustré d’aquarelles aux couleurs de la Bretagne.
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherGLENAT
Page Count96
Languagefr
AuthorBoudou Jean-Marc
FormatOther book format
Product typeBook
Publication date12/06/2007
Weight316 g
Dimensions (thickness x width x height)1.50 x 19.00 x 14.00 cm
Cet ouvrage propose une sélection de 63 recettes régionales et familiales aussi faciles à réaliser que savoureuses. Le tout est agrémenté de conseils et anecdotes et magifiquement illustré d’aquarelles aux couleurs de la Bretagne.