Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

La bonne cuisine de Bourgogne

Frizot Julien, Bech Adeline
Publication date 10/10/2006
EAN: 9782847991383
Availability Missing temporarily
La Bourgogne est l'un des berceaux de la gastronomie française ! Cet ouvrage propose une sélection des meilleurs recettes traditionnelles de la région.
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherGLENAT
Page Count96
Languagefr
AuthorFrizot Julien, Bech Adeline
FormatOther book format
Product typeBook
Publication date10/10/2006
Weight310 g
Dimensions (thickness x width x height)0.00 x 19.00 x 14.00 cm
La Bourgogne est l'un des berceaux de la gastronomie française ! Cet ouvrage propose une sélection des meilleurs recettes traditionnelles de la région.