Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Cuisine en terres provençales

Boilève Marianne, Boudou Jean-Marc
Publication date 18/01/2006
EAN: 9782847990409
Availability Missing temporarily
Voici, illustrées d'aquarelles, les meilleures recettes de la cuisine provençale. Tous les ingrédients sont présents pour restituer la palette des saveurs méditerannéennes Au total, 80 idées pour réaliser en toute simplicité, des plâts authentiques r... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherGLENAT
Page Count96
Languagefr
AuthorBoilève Marianne, Boudou Jean-Marc
FormatOther book format
Product typeBook
Publication date18/01/2006
Weight315 g
Dimensions (thickness x width x height)1.40 x 19.00 x 14.00 cm
Voici, illustrées d'aquarelles, les meilleures recettes de la cuisine provençale. Tous les ingrédients sont présents pour restituer la palette des saveurs méditerannéennes Au total, 80 idées pour réaliser en toute simplicité, des plâts authentiques riches en saveurs et en couleurs. Un livre à offrir pour le plaisir des yeux et de la bouche.