Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Recettes de cochon de Corse et d’ailleurs

& M. Maestracci F.
Publication date 28/02/2002
EAN: 9782846980098
Availability Missing temporarily
50 recettes pour accommoder la viande de porc.Entrées, ragoûts, rôtis, abats et boudins, brochettes, plats uniques, panzetta et saindoux : dans le porc tout se mange ! …et sous toutes les formes« Il existe des lieux qui nous rendent meilleurs… La Cor... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherALBIANA
Page Count56
Languagefr
Author& M. Maestracci F.
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date28/02/2002
Weight235 g
Dimensions (thickness x width x height)1.00 x 13.50 x 21.00 cm
50 recettes pour accommoder la viande de porc.Entrées, ragoûts, rôtis, abats et boudins, brochettes, plats uniques, panzetta et saindoux : dans le porc tout se mange ! …et sous toutes les formes« Il existe des lieux qui nous rendent meilleurs… La Corse fait partie de ces lieux magiques. »Fabienne Maestracci est le guide idéal pour connaître et apprendre à aimer la Corse.