Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Cuisine italienne

Aït-Ali Sylvie
Publication date 27/06/2019
EAN: 9782822606844
Availability Missing temporarily
Découvrez 200 recettes conviviales qui raviront vos papilles : bruschetta tomate-mozzarella, focaccia, mille-feuille italien, tartelettes de tomate et chantilly au basilic, lasagne végétariennes, panna cotta au citron, tiramisu à la fève tonka, liége... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherESI
Page Count164
Languagefr
AuthorAït-Ali Sylvie
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date27/06/2019
Weight284 g
Dimensions (thickness x width x height)0.90 x 14.50 x 20.50 cm
Découvrez 200 recettes conviviales qui raviront vos papilles : bruschetta tomate-mozzarella, focaccia, mille-feuille italien, tartelettes de tomate et chantilly au basilic, lasagne végétariennes, panna cotta au citron, tiramisu à la fève tonka, liégeois cafépraline...Plongez dans la culture italienne et partagez de bons moments en famille ou entre amis autour de ces plats savoureux !