Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

L'automne en 20 recettes

PRIGENT Claude, LES TOQUES D'ARDECHE
Publication date 22/10/2021
EAN: 9782817707600
Availability Missing temporarily
L'automne en Ardèche, la châtaigne est bien sûr à l'honneur, mais nos 10 chefs Toqués d'Ardèche cuisinent aussi pour vous les courges, les cèpes, le lièvre, le jarret de boeuf, les pommes et les poires... Grâce à eux, la saison des promenades dans le... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherSUD OUEST
Page Count-
Languagefr
AuthorPRIGENT Claude, LES TOQUES D'ARDECHE
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date22/10/2021
Weight274 g
Dimensions (thickness x width x height)1.30 x 17.00 x 24.10 cm
L'automne en Ardèche, la châtaigne est bien sûr à l'honneur, mais nos 10 chefs Toqués d'Ardèche cuisinent aussi pour vous les courges, les cèpes, le lièvre, le jarret de boeuf, les pommes et les poires... Grâce à eux, la saison des promenades dans les bois et des feux de cheminée va devenir votre préférée !