Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Découvrir les champignons

Polese Jean-Marie
Publication date 17/06/2022
EAN: 9782815319799
Availability Missing temporarily
Cèpes de Bordeaux, girolles, morilles, rosés-des-prés… Où les trouver ? Comment les identifier ? Comment les préparer et les cuisiner ? Vous découvrirez dans ce guide 30 champignons facilement reconnaissables, des meilleurs comestibles aux pires toxi... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherRUSTICA
Page Count96
Languagefr
AuthorPolese Jean-Marie
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date17/06/2022
Weight206 g
Dimensions (thickness x width x height)1.10 x 13.50 x 20.90 cm
Cèpes de Bordeaux, girolles, morilles, rosés-des-prés… Où les trouver ? Comment les identifier ? Comment les préparer et les cuisiner ? Vous découvrirez dans ce guide 30 champignons facilement reconnaissables, des meilleurs comestibles aux pires toxiques. Milieux typiques, odeurs et textures particulières, apprenez à repérer les détails caractéristiques de ces espèces. Partez à la découverte du monde fascinant des champignons !