Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Fleurs comestibles

Bühring Ursel, Girard-Lagorce Sylvie
Publication date 19/04/2023
EAN: 9782812624377
Availability Available from publisher
Origan, marjolaine, capucine, rose, violette, tussilage, ... Toutes ces beautés sont comestibles ! Longtemps réservées aux grandes tables, ces fleurs s'invitent aujourd'hui dans toutes les assiettes. Encore faut-il savoir les reconnaître ou les culti... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherROUERGUE
Page Count136
Languagefr
AuthorBühring Ursel, Girard-Lagorce Sylvie
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date19/04/2023
Weight396 g
Dimensions (thickness x width x height)1.10 x 17.80 x 22.00 cm
Du jardin à l'assiette
Origan, marjolaine, capucine, rose, violette, tussilage, ... Toutes ces beautés sont comestibles ! Longtemps réservées aux grandes tables, ces fleurs s'invitent aujourd'hui dans toutes les assiettes. Encore faut-il savoir les reconnaître ou les cultiver, les cueillir, les sécher et les conserver. Toutes les réponses sont dans ce guide pratique qui se penche sur 16 variétés et propose 70 recettes faciles à mettre en oeuvre.