Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les aliments et la famille : un menu copieux

Boudart Anne-Marie, Degrave Stéphanie, Gillard Arnaud, Scarnà Sabrina, Dombret Anne-Claire, Claes Etienne, Hublau Sandrine, Lambin Valérie, Mertens Mathilde, Nazarian Mélinée, Wiard Céline, Wolff Julie
Publication date 09/05/2023
EAN: 9782807939301
Availability Available from publisher
L'analyse de situations financières complexes, des aspects fiscaux et internationaux des aliments et des aspects psychologiques des débats alimentaires. Cet ouvrage aborde des p... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherLARCIER
Page Count-
Languagefr
AuthorBoudart Anne-Marie, Degrave Stéphanie, Gillard Arnaud, Scarnà Sabrina, Dombret Anne-Claire, Claes Etienne, Hublau Sandrine, Lambin Valérie, Mertens Mathilde, Nazarian Mélinée, Wiard Céline, Wolff Julie
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date09/05/2023
Weight260 g
Dimensions (thickness x width x height)1.00 x 16.20 x 24.20 cm
L'analyse de situations financières complexes, des aspects fiscaux et internationaux des aliments et des aspects psychologiques des débats alimentaires. Cet ouvrage aborde des points suscitant régulièrement débat en évoquant notamment l'analyse de situations financières complexes, les aspects fiscaux et internationaux des aliments, et en s'interrogeant sur les aspects psychologiques des débats alimentaires.