Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Gastronomie et droit - Entre droit culturel et droit économique

Quiquerez Alexandre, Denormandie Julien
Publication date 05/05/2022
EAN: 9782802771203
Availability Available from publisher
Les principales questions juridiques se posant pour la création et l'exploitation gastronomiques. L'ouvrage aborde les principales questions juridiques se posant pour la créatio... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherBRUYLANT
Page Count200
Languagefr
AuthorQuiquerez Alexandre, Denormandie Julien
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date05/05/2022
Weight312 g
Dimensions (thickness x width x height)1.50 x 14.10 x 21.10 cm
Les principales questions juridiques se posant pour la création et l'exploitation gastronomiques. L'ouvrage aborde les principales questions juridiques se posant pour la création et l'exploitation gastronomiques, avec une approche tant théorique que pratique : propriété intellectuelle, liberté d'expression, droit fiscal, droit de la distribution, etc.