Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Cuisiner les huîtres

Bescond Hélène, Rousic-Guervenou Marie-Hélène
Publication date 24/08/2021
EAN: 9782755809312
Availability Missing temporarily
Les huîtres sont, en France, le plus souvent dégustées crues. Il existe pourtant de très nombreuses manières de préparer et d'accommoder ces coquillages à la chair délicate et au goût iodé incomparable.Dans ce livre, nous vous présentons une trentain... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherGISSEROT
Page Count64
Languagefr
AuthorBescond Hélène, Rousic-Guervenou Marie-Hélène
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date24/08/2021
Weight85 g
Dimensions (thickness x width x height)0.40 x 11.70 x 16.70 cm
Les huîtres sont, en France, le plus souvent dégustées crues. Il existe pourtant de très nombreuses manières de préparer et d'accommoder ces coquillages à la chair délicate et au goût iodé incomparable.Dans ce livre, nous vous présentons une trentaine de recettes permettant de découvrir une autre façon de déguster les huîtres.