Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

La cuisine au miel

Colas Carole, Colas Bertrand
Publication date 16/03/2020
EAN: 9782755808919
Availability Missing temporarily
Le miel est un aliment vanté tant pour ses qualités nutritives et gustatives qu’antiseptiques.Pendant longtemps, il a servi d’édulcorant avant que ne soient connues les autres formes de sucre.La grande palette gustative des miels issus de différentes... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherGISSEROT
Page Count64
Languagefr
AuthorColas Carole, Colas Bertrand
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date16/03/2020
Weight90 g
Dimensions (thickness x width x height)0.40 x 11.70 x 16.70 cm
Le miel est un aliment vanté tant pour ses qualités nutritives et gustatives qu’antiseptiques.Pendant longtemps, il a servi d’édulcorant avant que ne soient connues les autres formes de sucre.La grande palette gustative des miels issus de différentes fleurs permet de les incorporer à de nombreuses préparations tant sucrées que salées.