Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

La cuisine aux châtaignes

Thomas Nicolas, Thomas-Vallon Caroline, Vallon de Montgrand Anne
Publication date 01/01/2016
EAN: 9782755806328
Availability Available from publisher
La châtaigne est un élément naturel et particulièrement sain, qui regorge dans nos campagnes et nos diverses régions françaises. Ce livre de recettes nous donne l’occasion de découvrir la châtaigne dans nos assiettes plutôt que sur des chemins de pro... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherGISSEROT
Page Count32
Languagefr
AuthorThomas Nicolas, Thomas-Vallon Caroline, Vallon de Montgrand Anne
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date01/01/2016
Weight200 g
Dimensions (thickness x width x height)0.30 x 19.00 x 26.00 cm
La châtaigne est un élément naturel et particulièrement sain, qui regorge dans nos campagnes et nos diverses régions françaises. Ce livre de recettes nous donne l’occasion de découvrir la châtaigne dans nos assiettes plutôt que sur des chemins de promenades, grâce à des déclinaisons savoureuses de recettes variées.