Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les premières recettes bretonnes d'Émile Notic

Lazé Christophe, Corbé Youna
Publication date 12/06/2015
EAN: 9782755805635
Availability Available from publisher
Cet ouvrage propose 15 recettes préparées à base de produits bretons, avec des informations, des devinettes et des astuces pour réussir ses plats comme les soufflés au pâté Hénaff, les gaufres de blé noir à l'andouille ou les crêpes.
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherGISSEROT
Page Count32
Languagefr
AuthorLazé Christophe, Corbé Youna
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date12/06/2015
Weight160 g
Dimensions (thickness x width x height)0.30 x 19.00 x 26.00 cm
Cet ouvrage propose 15 recettes préparées à base de produits bretons, avec des informations, des devinettes et des astuces pour réussir ses plats comme les soufflés au pâté Hénaff, les gaufres de blé noir à l'andouille ou les crêpes.