Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

La cuisine des Charentes

Daigne Christine, Chattard-Gisserot Thibault
Publication date 28/06/2012
EAN: 9782755803273
Availability Available from publisher
La Charente est réputée pour la qualité de nombreux produits, comme le Pineau, ou même pour la qualité de ses produits de la mer, du fait de sa proximité avec le littoral. Ce livre de recettes valorise ces différentes spécialités gastronomiques en le... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherGISSEROT
Page Count64
Languagefr
AuthorDaigne Christine, Chattard-Gisserot Thibault
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date28/06/2012
Weight83 g
Dimensions (thickness x width x height)0.40 x 11.70 x 16.70 cm
La Charente est réputée pour la qualité de nombreux produits, comme le Pineau, ou même pour la qualité de ses produits de la mer, du fait de sa proximité avec le littoral. Ce livre de recettes valorise ces différentes spécialités gastronomiques en les déclinant à travers différentes recettes typiques de cette région.