Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les recettes au caramel

Colas Bertrand, Colas Carole
Publication date 31/05/2012
EAN: 9782755802771
Availability Available from publisher
Le caramel est une saveur associée à la gourmandise, aux plaisirs de la bouche et du ventre. Son goût réconfortant évoque souvent les souvenirs d’enfance, tout comme la perspective de délicieux repas à venir. Les auteurs déclinent ce produit sous div... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherGISSEROT
Page Count32
Languagefr
AuthorColas Bertrand, Colas Carole
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date31/05/2012
Weight160 g
Dimensions (thickness x width x height)0.30 x 19.00 x 26.00 cm
Le caramel est une saveur associée à la gourmandise, aux plaisirs de la bouche et du ventre. Son goût réconfortant évoque souvent les souvenirs d’enfance, tout comme la perspective de délicieux repas à venir. Les auteurs déclinent ce produit sous diverses formes, tant sucrées que salées, en proposant diverses recettes susceptibles de ravir nos papilles.