Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Comment goûtons-nous ?

Léon Françoise
Publication date 17/09/2009
EAN: 9782746504363
Availability Available from publisher
Comment percevons-nous les saveurs ? D'où vient le plaisir alimentaire ? Le goût se développe-t-il dès la vie intra-utérine ? À quelle saveur correspond l'umami ? Qu'est-ce que la néophobie alimentaire ? Quel est le lien entre les émotions, la mémoir... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherPOMMIER
Page Count64
Languagefr
AuthorLéon Françoise
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date17/09/2009
Weight52 g
Dimensions (thickness x width x height)0.70 x 10.00 x 16.10 cm
Comment percevons-nous les saveurs ? D'où vient le plaisir alimentaire ? Le goût se développe-t-il dès la vie intra-utérine ? À quelle saveur correspond l'umami ? Qu'est-ce que la néophobie alimentaire ? Quel est le lien entre les émotions, la mémoire et le goût des aliments ?