Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Le Riz dans tous ses états

Rabaa Claudine, Thorens Thierry
Publication date 03/10/2002
EAN: 9782742739905
Availability Available from publisher
Ce livre 'à quatre mains' invite à découvrir la saga du riz, céréale reine des marais tropicaux, son histoire botanique et agricole, les rites et légendes qui l'accompagnent, ses voyages et ses métamorphoses en cuisine à travers quelque trois cents r... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherACTES SUD
Page Count320
Languagefr
AuthorRabaa Claudine, Thorens Thierry
FormatHardback
Product typeBook
Publication date03/10/2002
Weight255 g
Dimensions (thickness x width x height)2.50 x 10.00 x 19.00 cm
ENCYCLOPEDIE CULINAIRE
Ce livre 'à quatre mains' invite à découvrir la saga du riz, céréale reine des marais tropicaux, son histoire botanique et agricole, les rites et légendes qui l'accompagnent, ses voyages et ses métamorphoses en cuisine à travers quelque trois cents recettes originales