Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

La Bretagne végétale, recettes aux légumes et aux fruits

VATINEL Maud
Publication date 05/06/2020
EAN: 9782737383328
Availability Out of Print
Cet ouvrage préfacé par Hugo Roellinger présente des recettes pour se nourrir au quotidien. Elles sont accessibles à tous d’une façon respectueuse pour notre corps et pour notre environnement. Une cuisine végétale qui porte l’écho des circuits courts... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherOUEST FRANCE
Page Count160
Languagefr
AuthorVATINEL Maud
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date05/06/2020
Weight447 g
Dimensions (thickness x width x height)1.30 x 16.20 x 22.80 cm
Cet ouvrage préfacé par Hugo Roellinger présente des recettes pour se nourrir au quotidien. Elles sont accessibles à tous d’une façon respectueuse pour notre corps et pour notre environnement. Une cuisine végétale qui porte l’écho des circuits courts, des produits de saison et de qualité !