Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les meilleures recettes du Limousin

Charlon Raymonde, Merdrignac Sébastien
Publication date 06/03/2015
EAN: 9782737365980
Availability Out of Print
Le pays de la célèbre porcelaine de Limoges est aussi celui d’un gastronomie trop méconnue. Pourtant le Limousin a mille visages de par ses paysages et sa nature regorge de générosité. Autant de richesses naturelles qui ont donné naissance à des rece... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherOUEST FRANCE
Page Count32
Languagefr
AuthorCharlon Raymonde, Merdrignac Sébastien
FormatPamphlet
Product typeBook
Publication date06/03/2015
Weight124 g
Dimensions (thickness x width x height)0.30 x 17.00 x 24.00 cm
Le pays de la célèbre porcelaine de Limoges est aussi celui d’un gastronomie trop méconnue. Pourtant le Limousin a mille visages de par ses paysages et sa nature regorge de générosité. Autant de richesses naturelles qui ont donné naissance à des recettes succulentes : soupe de châtaignes, tourtous, noix de ris de veau aux morilles, gargouilleau, flognarde aux pommes… Ancien gencod : 9782737345005