Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Aimer la cuisine de Bretagne

Thorel Jacques, Herlédan Claude
Publication date 16/01/2015
EAN: 9782737365614
Availability Available from publisher
Une nouvelle version de l'ouvrage de la collection "Aimer" Cuisine traditionnelle et cuisine créative par Jacques Thorel, l’ancien chef de « L’Auberge Bretonne », à partir des produits gastronomiques de la Bretagne.
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherOUEST FRANCE
Page Count144
Languagede
AuthorThorel Jacques, Herlédan Claude
FormatHardback
Product typeBook
Publication date16/01/2015
Weight433 g
Dimensions (thickness x width x height)1.50 x 16.50 x 20.20 cm
Une nouvelle version de l'ouvrage de la collection "Aimer" Cuisine traditionnelle et cuisine créative par Jacques Thorel, l’ancien chef de « L’Auberge Bretonne », à partir des produits gastronomiques de la Bretagne.