Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Carnet de recettes des châteaux de la Loire

Longubardo Jean-Dominique, Podevin Guy, Podevin Katia
Publication date 22/05/2014
EAN: 9782737364549
Availability Out of Print
Les incontournables de la cuisine du Val de Loire (Touraine et de l’Anjou). Des entrées aux desserts en passant par les plats de résistance, ce recueil regroupe les recettes traditionnelles de cette région très touristique.
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherOUEST FRANCE
Page Count128
Languagefr
AuthorLongubardo Jean-Dominique, Podevin Guy, Podevin Katia
FormatHardback
Product typeBook
Publication date22/05/2014
Weight231 g
Dimensions (thickness x width x height)1.60 x 12.40 x 17.20 cm
Les incontournables de la cuisine du Val de Loire (Touraine et de l’Anjou). Des entrées aux desserts en passant par les plats de résistance, ce recueil regroupe les recettes traditionnelles de cette région très touristique.