Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Cuisine lorraine d'hier et d'aujourd'hui

Ehrhard Marcel, Obriot Claudy, Ringer Stéphane
Publication date 14/02/2012
EAN: 9782737356742
Availability Out of Print
- Reprise en grand format de Cuisine lorraine d’hier et d’aujourd’hui. - Cuisine traditionnelle et cuisine créative par deux chefs réputés de la région, fondée sur les produits gastronomiques de la Lorraine. - Pour les photographies, les manufacturie... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherOUEST FRANCE
Page Count128
Languagefr
AuthorEhrhard Marcel, Obriot Claudy, Ringer Stéphane
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date14/02/2012
Weight255 g
Dimensions (thickness x width x height)0.90 x 13.50 x 20.50 cm
- Reprise en grand format de Cuisine lorraine d’hier et d’aujourd’hui. - Cuisine traditionnelle et cuisine créative par deux chefs réputés de la région, fondée sur les produits gastronomiques de la Lorraine. - Pour les photographies, les manufacturiers des arts de la table ont prêté des objets de leur production faïences, émaux, tissus... Couverture : Quiche lorraine