Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Aimer la cuisine de Savoie

Renaut Emmanuel, Benaouda Didier
Publication date 17/01/2012
EAN: 9782737356636
Availability Out of Print
Forte de son succès, la collection « Aimer la cuisine » se refait une beauté, change de format et de maquette pour un univers plus tendance. Les lecteurs pourront ainsi découvrir ou redécouvrir les plus célèbres recettes savoyardes comme le farcement... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherOUEST FRANCE
Page Count144
Languagefr
AuthorRenaut Emmanuel, Benaouda Didier
FormatHardback
Product typeBook
Publication date17/01/2012
Weight472 g
Dimensions (thickness x width x height)2.00 x 16.70 x 20.00 cm
Forte de son succès, la collection « Aimer la cuisine » se refait une beauté, change de format et de maquette pour un univers plus tendance. Les lecteurs pourront ainsi découvrir ou redécouvrir les plus célèbres recettes savoyardes comme le farcement, le reblochon en croûte ou encore les diots au vin blanc, d’un chef par deux fois étoilé. (couverture provisoire)