Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les bonnes recettes des fermes du Val de Loire

Prieur Patrick, Gentilhomme Didier
Publication date 25/06/2012
EAN: 9782737356148
Availability Out of Print
Cet ouvrage présente de nombreuses recettes de cuisine traditionnelle, classées par produits, par des producteurs et agriculteurs du Val de Loire. Profitant de cette découverte de la gastronomie rurale, l'auteur raconte l’histoire, les engagements, l... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherOUEST FRANCE
Page Count128
Languagefr
AuthorPrieur Patrick, Gentilhomme Didier
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date25/06/2012
Weight456 g
Dimensions (thickness x width x height)1.00 x 18.10 x 24.00 cm
Cet ouvrage présente de nombreuses recettes de cuisine traditionnelle, classées par produits, par des producteurs et agriculteurs du Val de Loire. Profitant de cette découverte de la gastronomie rurale, l'auteur raconte l’histoire, les engagements, la vie au quotidien de ces agriculteurs. Pièce jointe : Table des matières