Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Goûter la cuisine au fromage

Schmitt Franck, Cerfeuillet Philippe
Publication date 15/09/2009
EAN: 9782737348624
Availability Out of Print
En connaisseur des produits du terroir, Philippe Cerfeuillet nous propose une centaine de recettes, ayant toutes comme ingrédient principal le fromage. Cela va des entrées, froides et chaudes, aux desserts en passant par les plats principaux et les l... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherOUEST FRANCE
Page Count144
Languagefr
AuthorSchmitt Franck, Cerfeuillet Philippe
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date15/09/2009
Weight-
Dimensions (thickness x width x height)-
En connaisseur des produits du terroir, Philippe Cerfeuillet nous propose une centaine de recettes, ayant toutes comme ingrédient principal le fromage. Cela va des entrées, froides et chaudes, aux desserts en passant par les plats principaux et les légumes. (couverture : tarte au Pont L'Evêque)