Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Cuisine des quatre coins du monde

Charlon Raymonde, Baume Françoise
Publication date 13/01/2004
EAN: 9782737334382
Availability Out of Print
Cet ouvrage propose quarante menus simples et faciles à réaliser, venus des quatre coins du monde... Chacun des menus présente les recettes allant de l'apéritif au dessert : une excellente idée pour proposer à vos convives une soirée à thème, ou bien... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherOUEST FRANCE
Page Count160
Languagefr
AuthorCharlon Raymonde, Baume Françoise
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date13/01/2004
Weight-
Dimensions (thickness x width x height)-
Cet ouvrage propose quarante menus simples et faciles à réaliser, venus des quatre coins du monde... Chacun des menus présente les recettes allant de l'apéritif au dessert : une excellente idée pour proposer à vos convives une soirée à thème, ou bien simplement donner une note d'exotisme à vos repas.