Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les 30 spécialités gourmandes de Belgique

Ducatteau Florence, Baltzer Pascal, GERARD Aline
Publication date 12/04/2021
EAN: 9782733890622
Availability Available from publisher
"Les frites sont-elles belges ? Comment élève-ton les moules ? Qui a inventé la praline ? Que mange-t-on sur les kermesses ?" Avec ce nouveau titre de la série docum... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherPHILIPPE AUZOU
Page Count72
Languagefr
AuthorDucatteau Florence, Baltzer Pascal, GERARD Aline
FormatBook
Product typeBook
Publication date12/04/2021
Weight612 g
Dimensions (thickness x width x height)1.50 x 22.90 x 28.00 cm
"Les frites sont-elles belges ? Comment élève-ton les moules ? Qui a inventé la praline ? Que mange-t-on sur les kermesses ?" Avec ce nouveau titre de la série documentaire 100% belge des " 30 ", les enfants partent à la découverte des plats et produits de Belgique, mais aussi de leur histoire. Des chicons aux gratins au waterzooi, en passant par le spéculoos et le chocolat, une plongée dans la culture culinaire et le goût des Belges !