Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les Meilleures recettes de Saint-Jacques

Crouzil Jean-Pierre
Publication date 13/10/2016
EAN: 9782732476971
Availability Out of Print
Reine des fonds marins, la coquille Saint-Jacques règne sur la table des grands jours. Chef de L’Écrin dans les Côtes d’Armor, Jean-Pierre Crouzil nous propose ses plus belles compositions, à travers 100 recettes traditionnelles ou surprenantes, qui ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherMARTINIERE BL
Page Count192
Languagefr
AuthorCrouzil Jean-Pierre
FormatHardback
Product typeBook
Publication date13/10/2016
Weight815 g
Dimensions (thickness x width x height)1.70 x 18.50 x 26.10 cm
Reine des fonds marins, la coquille Saint-Jacques règne sur la table des grands jours. Chef de L’Écrin dans les Côtes d’Armor, Jean-Pierre Crouzil nous propose ses plus belles compositions, à travers 100 recettes traditionnelles ou surprenantes, qui agrémenteront les repas de fête de l’entrée au dessert. Saint-Jacques crues à la croque au sel, Noix de Saint-Jacques rôties aux asperges et morilles, Carré de Saint-Jacques au cacao rouge… la Saint-Jacques se prête à tous les caprices de l’imagination !