Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Pâtisserie, l'ultime référence

Felder Christophe
Publication date 28/03/2011
EAN: 9782732442112
Availability Out of Print
Gâteaux de l’avent, chocolats et petites bouchées, pâtes et tartes, décors de pâtisserie, crèmes, viennoiseries, gâteaux classiques et mignardises : retrouvez tous ces thèmes dans un seul et même ouvrage. Un outil indispensable pour les pâtissiers dé... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherMARTINIERE BL
Page Count800
Languagefr
AuthorFelder Christophe
FormatHardback
Product typeBook
Publication date28/03/2011
Weight2735 g
Dimensions (thickness x width x height)5.90 x 19.40 x 25.80 cm
210 recettes, 3200 photos
Gâteaux de l’avent, chocolats et petites bouchées, pâtes et tartes, décors de pâtisserie, crèmes, viennoiseries, gâteaux classiques et mignardises : retrouvez tous ces thèmes dans un seul et même ouvrage. Un outil indispensable pour les pâtissiers débutants ou confirmés !