Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Miel cet aliment bénéfique

Dextreit Raymond
Publication date 21/01/2000
EAN: 9782715501737
Availability Out of Print
Les substances vivantes que le miel apporte à l’organisme permettent une meilleure assimilation des autres sucres ingérés (amidon des céréales et farineux, etc.). Il doit à sa richesse en ferments une grande partie de ses propriétés exceptionnelles. ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherVIVRE HARMONIE
Page Count-
Languagefr
AuthorDextreit Raymond
FormatBook
Product typeBook
Publication date21/01/2000
Weight72 g
Dimensions (thickness x width x height)-
Les substances vivantes que le miel apporte à l’organisme permettent une meilleure assimilation des autres sucres ingérés (amidon des céréales et farineux, etc.). Il doit à sa richesse en ferments une grande partie de ses propriétés exceptionnelles. Quant au pollen, on lui a reconnu la propriété d’améliorer l’équilibre nerveux. Broché 13,5 x 20,5 - 46 pages